Wat vond je ervan ?!

Jochem  7 - 10 juli 2020

Zwemmen in de regen, douchen in de regen, droog en comfortabel in de tent! Heerlijk...

Bram  10 - 17 juli 2020

Wat een ontzettend gave ervaring was het om op Eilandseind een dikke week te vertoeven! Met z'n tweeën hebben we genoten van heerlijke dagen in de natuur met alles erop en eraan. Een dikke aanrader! Niet gek dat deze zomer binnen een paar dagen helemaal vol geboekt was.

Marieke  24 - 31 juli 2020

Wat een heerlijk plekje om je helemaal in the middle of nowhere te wanen! Je komt geen of nauwelijks andere mensen tegen en bent alleen met de vogels, het groen en het water. We vulden de dagen met spelletjes, lezen, luieren, bramen plukken met de kano en zwemmen. De tent en alles daar omheen is goed verzorgd en sfeervol met een fijne verhouding tussen gemak en een beetje survival-gevoel.

Freek & Marit  31 juli - 7 augustus 2020

Van begin tot eind genieten! Wat kan het dicht bij huis toch mooi zijn! Een geweldige plek om tot rust te komen, met dank aan de gastvrijheid van de vele vogels en dieren in het natuurgebied, en natuurlijk aan Daan en Rogier ;) Geweldig om vanuit een luxe bed de eenden om je heen in het water te horen plonzen. We missen het nu al! We komen graag nog eens terug! 

Dimitri  7 - 14 augustus 2020

Wat een geweldige plek! Volledig prive. Een grote tuin, een luxe tent, eigen wc, koelkast, lopend water - en heerlijk zwemwater overal om je heen. Midden in een natuurpark. Beetje zwemmen, bootje varen, in een hangmat over het water staren, rivierkreeftjes vangen of ganzen kijken. Eilandseind is even helemaal weg.

Wil & Wendy  21 - 28 augustus 2020

Wij verbleven eind augustus met onze baby in dit kleine paradijs. Het was echt glamping 3.0 met heerlijke bedden, een fijne buitendouche en een goed ingerichte keuken en dat met alle privacy. Je krijgt het gevoel dat je in er ver buitenland op safari bent. Dikke aanrader, wij komen graag terug! 

Eleonore  11 - 14 augustus 2020

Ons verblijf was werkelijk een droom ! Heel proper verblijf met alles wat je nodig hebt om in stijl te kunnen genieten van de natuur. Rogier was erg toegankelijk voor tips en heel gastvrij. Met de kano kan je de omgeving verder ontdekken. Wij komen zeker terug !

 

Eilandseind

We horen graag hoe je je staycation op ons eiland middenin beschermd natuurgebied hebt ervaren. Hopelijk ben je nét zo enthousiast over dit gebied als wij.  En vertel ons hoe we je toekomstige verblijf nog aangenamer kunnen maken.